DocsBarcelona proposa per segon any consecutiu un taller pràctic dirigit a tots els directors i productors que tinguin un projecte documental en fase de desenvolupament.

Es proporcionarà la metodologia i les eines adequades perquè els participants tinguin èxit en la producció i el desenvolupament de documentals d’ambició internacional.

 

 

L’objectiu és fer del tema la millor pel·lícula possible a través de focalitzar la història, trobar el millor títol, construir l’stroryline més atractiu, descobrir els millors personatges, entre altres aspectes del guió.

Aquest taller ha estat impartit en diversos festivals i trobades professionals: Encuentros de Cartagena (Cartagena de Indias, Colòmbia), DocMontevideo (Uruguai), DocsBarcelona + Medellín(Colòmbia), Surdocs (Xile), entre d’altres.

Quan i on?

Dies: Dilluns 25 i dimarts 26 de maig de 2015.

Espai: CCCB – C/ Montalegre, 5 – Barcelona.

 

Qui l’imparteix?

El Taller estarà impartit per Joan Gonzàlez, director del Festival DocsBarcelona. Productor executiu, realitzador i muntador. Ha produït més de 150 documentals, alguns d’ells premiats a la Berlinale, seleccionats a festivals com l’INPUT o a Sundance. Joan Gonzàlez va rebre el premi europeu EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental al sud d’Europa.

 

Com inscriure’s?

Per inscriure’t al Taller hauràs d’enviar un correu amb assumpte INSCRIPCIÓ TALLER DE DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES a: Martina Rogers mrogers@docsbarcelona.com.

Al correu hauràs d’incloure la següent informació:

  1. Document adjunt: Un dossier de presentació del projecte amb una extensió màxima de 2 pàgines (en un sol document), en català o castellà i ha de contenir la informació següent:
  • Pàgina 1: Títol del projecte, storyline, sinopsis, enfocament, noms dels personatges així com el seu rol al documental que demostri que s’ha realitzat una investigació. Breu resum de l’estat de la investigació (localitzacions, entrevistes realitzades, etc.)
  • Pàgina 2: Currículum vitae del director  i del productor o l’empresa de producció si se’n té.  També es pot incloure un resum del pressupost i el pla de finançament (opcional).
  1. En el cos del correu has d’incloure les següents dades:
    – Títol del projecte
    – Nom i cognoms del participant
    – La teva tasca dins del projecte
    – Empresa de producció i pàgina web (opcional)
    – Telèfon fix i mòbil de contacte
  2. Podeu afegir un enllaç de visualització online del teaser del projecte. No és obligatori.

 

Dates clau:

–    La data límit d’inscripció és el 9 d’abril 
–    El dia 14 d’abril es publicaran els projectes seleccionats a la pàgina web
–    El Taller s’impartirà els dies dilluns 25 i dimarts 26 de maig 2015 al CCCB.

Si el teu projecte és seleccionat, el cost per participar al Taller de Desenvolupament és (PER PARTICIPANT):

Tarifa (sense 21% IVA) Tarifa (21% IVA inclòs)
123,97€ 150€
*La tarifa és per projecte, el màxim de participants per projecte és de 2 persones.
**Les empreses europees que no siguin espanyoles i que estiguin registrades al VIES (Vat Information Exchange System) no estan subjectes al 21% d’IVA.

 

Què inlcou la Tarifa?

  • Les sessions de treball amb el tutor
  • Abonament del Festival
  • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival (prèvia confirmació d’assistència)
  • Accés a les Master Classes
  • Els coffee breaks dels dies 25 i 26 de maig