En el darrer programa de CIUTAT VISUAL del 19 de febrer emès per RadioCiutatVella i que també trobareu en podcast a areavisual.cat oferim les següents seccions:
Eva Fontanals entrevista a Núria Font, directora del Festival IDN -Imatge, Dansa i Nous Mitjans- de noves tendències audiovisuals, dins de la secció de Professionals. La directora IDN para la d’aquest festival interdisciplinari de territoris diversos com VideoDansa, Cinema, Nous Mitjans etc…
A continuació, en la secció d’Indústria, Jordi Jové entrevista telefònicament amb Loris Omedes, de la productora Bausan Films que parla de la seva trajectòria i comenta la seva darrera “aposta” el videomusical “Cerca de tu casa”… Continuant amb les entrevistes Azahara Moyano entrevista a Daniel Freixas director de videoclips i coautor del llibre “Como triunfar en Youtube” dins de l’Ull Crític, Pepe Mendez comenta darreres produccions estrenades com “No confies en nadie”, “Cincuenta sombras de Grey”. Complementàriament trobem seccions habituals com les notícies del sector, agenda etc…