Del 12 al 16 de novembre, torna la segona edició del Casa Asia Film Week a Barcelona! Els Cinemes Girona acolliran 40 pel·lícules, la majoria inèdites a sales habituals, que permetran conèixer el cinema més recent que es distribueix més enllà dels circuits comercials i que aborden el drama, la comèdia i l’animació asiàtiques. La pel·lícula japonesa Seven Weeks, de Nobuhiko Obayashi, donarà el tret de sortida oficial del CAFW el dimecres 12 a les 19.00 hores.
casaasia
La segona edició del Casa Asia Film Week abasta, d’una banda, títols representatius de països asiàtics amb una indústria cinematogràfica potent, com són la Xina, el Japó, l’Índia, Austràlia, Corea del Sud i Singapur i, de l’altra, les filmografies de països que no tenen l’oportunitat de ser projectades a circuits comercials i de menor distribució internacional, com són les d’Sri Lanka, Mongòlia, el Pakistan o Malàisia, entre d’altres.

La  Secció Oficial és la que mostrarà les cintes que entren a concurs i mostrarà els millors films del 2013 i 2014. També i haurà una Secció Panorama que es remuntarà fins al 2011 en alguns dels seus títols.

Drama, comèdia i acció seran els gèneres principals que es podran veure, tot i que l’animació i el documental també tindran el seu lloc durant els cinc dies del CAFW. Així mateix, també es podrà gaudir de la trilogia del director japonès Hitoshi Matsumoto i  també s’ha programat una matiné el diumenge pel públic infantil.

CAFW entregarà tres premis durant el certamen: el Premi Casa Àsia Film Week a la Millor Pel·lícula segons els organitzadors del festival; el Premi Jurat Jove, escollit per estudiants d’escoles de cinema de Barcelona; i el Premi del Públic.

Graella i entrades a la venda a partir del 5 de novembre.