Videolab, empresa líder a Barcelona en postproducció des de l’any 1983, ofereix els seus serveis d’autoria per a DVD i Blu-Ray.

La firma catalana, que atén peticions d’arreu del món, treballa en el seu laboratori tot el procés d’autoria-creació de DVD i Blu-Ray: la captura de màster des de qualsevol original incloent HDCAM SR- disseny de pantalles, transcodificació, codificació a diferents normes, subitulació etc …

Videolab porta a terme aquest procés sempre amb la màxima qualitat i garantint que el màster mai surt del seu laboratori per a ser tractat per tercers, amb els perills que aquest transvasament podria suposar … L’epresa ofereix totes les possibilitats d’autoria per a DVD i Blu -Ray amb DVD específics per karaoke, subtitulat per a persones sordes i autories per a invidents …

Videolab s’adapta a tots els pressupostos i s’ajusta en sèries, col · leccions o en treballs per volum amb preus “low cost”. L’empresa també pot oferir complementàriament la planificació del projecte a fons, assessorament en la selecció de continguts, gestió d’àudio, gestió d’actius digitals i idiomes …

Utilitzem codificació avançada, transcodificació, control de qualitat i tecnologies d’emmagatzematge.

Per a més informació sobre aquest i altres serveis poden consultar www.videolab.es