Enguany , el dies 4 i 5 de Juny, es porta a terme la IV edició de BizBarcelona, un espai de referència per a emprenedors.
Al stand d’Equanomia es donarà a conèixer el “Concurs de Projectes per a Emprenedors Responsables” que convoca aquesta entitat

Equanomia –impulsora de l’emprenedoria responsable– integrada en la Fundació Equilibri, participa per segona vegada al Biz Barcelona, un espai de referència per a emprenedors, a Fira Barcelona. En aquesta edició es duràn a terme diverses activitats al nostre stand d’ Equanomia, entre la que destaca la convocatòria del “Primer Concurs de Projectes per a Emprenedors Responsables”.
Aquesta iniciativa, es durá a terme amb la colaboració de la Fundació PINNAE, ja que les dues entitats tenen un acord marc de col•laboració per a l’atorgament de microcrèdits, Aquest Concurs serà divulgat, de manera massiva a l’stand que d’Equanomia durant els dos dies que dura la Fira.
El “Primer Concurs de Projectes per a Emprenedors Responsables” de Equanomia atorgarà tres premis per valor de 25.000 euros cadascun, dedicats a finançament de projectes en condicions especials i 3 premis per l’acompanyament de fins a 10 hores per a altres projectes.
Per a participar d’aquest Concurs caldrà complimentar un breu questionari a la web www.equanomia.com/concurs. El termini máxim per a rebre candidatures será el proper 20 de juny.
Equanomia s’ha especialitzat en ajudar als emprenedors a construir projectes de negoci sòlids, reduïnt els riscos i facilitant l’accés al finançament mitjançant un equip amb experiència per impulsar la gestió empresarial responsable.
Des de la seva creació, Equanomia ha ajudat a molts emprenedors a orientar el seu projecte empresarial cap a un emprendiment responsable, alguns d’ells integran-se a la plataforma com a membres de ple dret i ha pogut accedir a finançament i inversió.
Si us cal informació complementària us podeu adreçar-vos al Coordinador d’aquesta iniciativa Sr. Xavier Lluch al telèfon 658.788.302