Torna Artsy, la plataforma de festivals i trobades culturals de Movistar que va néixer l’any passat com la primera plataforma online per fomentar l’emprenedoria en totes les disciplines culturals i ajudar als joves a desenvolupar les seves propostes.

Artsy suposa una nova manera de realitzar patrocinis culturals i vol esdevenir la plataforma de creació de microfestivals a Catalunya, recolzant als impulsors dels projectes amb una dotació econòmica, infraestructures, tecnologia, difusió en mitjans i posant al seu abast tot un equip d’experts, gestors culturals i comunicadors que els assessoren en tota l’organització del festival.

En la seva primera edició (2013) els guanyadors varen ser: ‘Americana’ (Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona), ‘#Ornitofest’ (música), ‘Haikurts’ (Festival de Micrometratges) i ‘MusicalEbre’ (Música i Cultura a la vora de l’Ebre).

Després de l’èxit de la primera edició, Movistar posa en marxa la segona convocatòria per aquest 2104. Per a presentar-vos tots els detalls, novetats i l’espot que donarà el tret de sortida a la campanya per a captar propostes i festivals, us convidem a la trobada que farem el proper dijous 15 de maig a les 11h al Mobile World Centre de Barcelona.