No et pots perdre aquesta edició del 7 al 10 de maig al Museu Olímpic i a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés. La presentació als mitjans de comunicació ha estat coordinada per Jordi Romañach, cap de premsa i relacions externes d’El Corte Inglés Catalunya; Maite Fandos, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, entitat promotora del BCN Sports Film Festival; Barbara Destefanis, director del Nikita events i Javier Moracho, exesportista vinculat als mitjans de comunicació. L’acte va acudir Santi Siquier, representant territorial del Consell Català de l’Esport. El festival comptarà amb diverses sessions que es podran gaudir en la 5º edició del BCN Sports Film Festival. Destaquem la sessió de futbol que comptarà amb la presència de Hristo Stoichkov com convidat d’honor i l’homenatge a Álvaro Bultó. Álvaro Bultó ens va brindar el seu suport durant la passada edició del festival com a ambaixador. És per a nosaltres un honor recordar a un gran esportista de la millor manera possible, mostrant la seva passió per l’esport i l’aventura. Per això, el BCN Sports Film Festival comptarà amb una sessió en record a la seva memòria