Videolab, empresa que lidera els serveis a la postproducció, incorpora un servei d’escàner de diapositives i negatius fotográfics, ampliant així la seva oferta de serveis,
El nou escáner d’alta qualitat permet fins a 55Mb en 35 mm i fins a 72Mb en 120 mm en l’escanejat i la digitalització de diapositives i negatius.
D’aquesta manera serà possible que l’usuari del nou servei pugui convertir un arxiu de diapositives, fotografies o documents a fitxers digitals que resten inalterables en el temps i milloren els processos de manipulat de les imatges facilitant la posterior consulta com si fossin fotos d’una càmera digital…
Videolab desposa d’escanejat de negatius i diapositives de pas universal a CD o DVD, negatius i dispositives de 120 mm i 35 mm, negatius selectius i diapositives amb marquets o sense. També opacs, fotografies i documentals de tot tipus.