El D’A – Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona arriba a la seva quarta amb el millor cinema independent que es fa al món i les millors produccions locals. Puntual a la seva cita amb la primavera, el D’A s’instal·larà als cinemes Aribau Club (sala 1 i 2), el teatre del CCCB, la Filmoteca de Catalunya i la seu de la SGAE a Catalunya per presentar una seixantena de pel·lícules de noms punters del cinema d’autor, tant de directors de referència com d’autors debutants, seleccionades d’entre les millors pel·lícules vistes a festivals internacionals, obres de risc i joies descobertes a partir de les propostes rebudes, així com la millor autoria local. Igualment en aquesta nova edició es reforçarà la presència de directors i el diàleg amb el públic a través d’una sèrie de xerrades i tallers oberts a tothom. Deu dies per gaudir d’una experiència única, una cita cultural plenament arrelada a la ciutat de Barcelona.