De la mà del director de cinema Fran Ruvira la prestigiosa Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès iniciarà en els propers dies un complet curs tèoric i pràctic de concepció, guió i producció de booktràilers, acompanyat d’un aprenentatge en estratègies de màrqueting i distribució d’aquestes produccions audiovisuals vinculades al sector de la publicitat.

El booktràiler és una eina de promoció dels llibres cada cop més interessant, i que pot oferir alternatives als professionals de l’audiovisual. La revolució digital també ha arribat al món de la literatura, i reclama de noves vies de promoció. Aquests “tràilers de llibres” han trobat en les xarxes socials una plataforma estratègica de difusió de gran interès, en tant que els continguts audiovisuals són cada cop més els que generen major interès entre els seus membres.
El curs anirà més enllà del gènere del booktràiler i s’endinsarà en el discurs transmèdia per per crear altres tipus de continguts audiovisuals com ara el documental, l’art-net o el videoart, vinculats a l’obra literària.

Les persones interessades els hi queden pocs dies per inscriure’s.