Tenim una molt bona notícia. l’obertura de “Zumzeig Cinema” , situat al barri de Sants ( carrer Béjar , 53 ) a cinc minuts a peu des de Plaça d’Espanya. La sala  estarà enfocat al cinema d’autor europeu , cinema independent americà , documentals , migmetratges , videoart … concebut “com lloc de cultura i de contracultura , de posició i de marge , d’actualitat i de memòria” com expliquen el seus creadors en nota de premsa distribuïda als mitjans .

La seva obertura al va ser a primers d’octubre.

Zumzeig Cinema amb 70 butaques i un bistrot , exhibirà una mitjana de 5 pel · lícules setmanals repartides en uns 20 passis i es marca com a objectiu ampliar la circulació d’obres atípiques i personals , proposant una mirada estètica i política sobre el món . Aquesta cinematografia inclassificable , que sol romandre invisible en els circuits de la indústria audiovisual , tindrà en Zumzeig Cinema un infatigable còmplice.

Darrera na nova iniciativa trobem Esteban Bernadas, fundador un inqiet gestor cultural i promotor d’aquesta iniciativa a la qual desitjemm el millor.
.