A dia d’avui 24 cineclubs confirmats i més de 40 persones que assistiran a la nostra Jornada anual del cineclubisme català

Esperem a tots els cineclubs de Catalunya a la nostra 8a Jornada del cineclubisme català del dissabte 21 de setembre. Aquest any convidats pel Cineclub vuitimig de Cassà de la Selva que fa el seu 40è aniversari. Com sempre, al matí el dedicarem a tractar d’un tema d’interés per als cineclubs. Enguany és el de la digitalització de les pantalles cineclubistes. Tindrem al distribuïdor Paco Poch (Mallerich Films) per parlar-nos de com encara el sector el repte de la fide la còpia en 35mm. Podrem parlar amb ell de tot plegat. Tot seguit tindrem dues empreses d’instal·lació i venda de projectors digitals (Instalcine i Kelonik) que ens presentaran els seus productes i ofertes. Com cada any tindrem un moment de germanor durant el dinar on podrem conèixer el nou Soci d’honor de la FCC, proposat pel cineclub vuitimig. A la tarda l’Assemblea General de la FCC, on farem un r epàs per les activitats realitzades, els projectes i tindrem eleccions a la nova junta directiva. Per finalitzar la jornada, una sessió cinèfila amb una sel·lecció de curtmetratges del “correcurts” de Cassà. També serà el moment de conèixer els millors cineclubs catalans de 2012. Les jornades cineclubistes permeten l’intercanvi entre els participants, la coneixença de les activitats comunes, els reptes i solucions pels problemes comuns,… És una jornada ideal per capbussar-nos en l’univers cineclubista. US ESPEREM A TOTS!!
A CONTINUACIÓ TENIU TOT EL PROGRAMA
8a JORNADA DEL CINECLUBISME CATALÀ PROGRAMA
Cassà de la Selva, 21 de setembre 2013

PROGRAMA

DISSABTE

Cassà de la Selva.- Podeu agafar l’Autopista A7 i sortir a Cassà de la Selva-Aeroport. Travesseu Riudellots de la Selva, arribareu a Campllong i, a 3 quilòmetres, Cassà, sempre en direcció Costa Brava. El mateix si veniu per l’Eix Transversal. No hi ha estació de tren. La més propera és a Caldes de Malavella (7km) o Girona (12km).

Espai.-  Cinema Puig d’Arques. És important destacar que l’entrada és pel camp de futbol, situat a la Rambla 11 de setembre, al costat de l’Escola pública Puig d’Arques i dintre la zona esportiva. Es pot aparcar a la Rambla o, millor encara, a l´aparcament de darrera de l´Hospital Geriàtric, situat al costat de l´Escola Puig d´Arques
http://udcassa.wix.com/udcassa#!contacte/c3kh

10,00 – 11,00.- Rebuda dels cineclubs + esmorzar

11,00h – Presentació de la Matinal

La distribució davant l’arribada de la digitalització.
11,15h.- Amb la presència de Paco Poch de Mallerich Films.

Accedir als equipaments digitals.
12.00h.- L’empresa Instalcine farà una exposició dels seus materials i ofertes.
12,45h.- L’empresa Kelonic farà una exposició dels seus materials i ofertes.

14,00.- Dinar. Restaurant La Brasa Grillada
Del cine al restaurant s´hi pot anar caminant, es triguen 15-20 minuts. Si algú hi va en cotxe, es recomana aparcar al pàrking del supermercat MaxiDia o el del Caprabo. Durant el dinar es donarà a conèixer el nou Soci d’honor de la FCC proposat pel Cineclub Vuit i mig de Cassà de la Selva.
http://www.buscorestaurantes.com/restaurante/La-Brasa-Grillada-16406-0

Espai. Auditori del Centre Cultural Sala Gaià. C/Molí, 9
16,15.- Assemblea General de la Federació catalana de cineclubs.

18,30h.- Lliurament dels Premis Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs 2012

19,00h.- Projecció d’una sel•lecció dels curts realitzats en el marc dels Correcurts (MACCA),  festival de curts realitzats en 24h.

Per als acompanyants que no vinguin amb nosaltres, els recomanem visitar el mercat dels dissabte, situat al passeig Vilaret. A Cassà també tenim algunes cases modernistes ben vistoses, com l´ajuntament nou (Can Nadal), Can Serra i altres.
http://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_monuments_de_Cass%C3%A0_de_la_Selva

Telèfons de contacte:

Julio Lamaña (FCC): 677 518 470
Josep Ferrer. Cineclub vuitimig – Cassà de la Selva: 727 746 456

Organitzen:

Cineclub Vuitimig
Federació catalana de cineclubs

Amb l’ajut de:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Premis Jose Maria Nunes de la FCC patrocinat per:

Golem  i  Cinesud