Dilluns 22 de juliol de 2013
De 19 a 21 hores
A la seu de la SGAE i la Fundació Autor a Catalunya (Passeig Colom, 6. Barcelona)
Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència

 aquí A càrrec de Jaume Ripoll, Co-Fundador i Director Editorial i de Desenvolupament de filmin 

 

+info

La indústria audiovisual porta anys vivint un canvi de paradigma que encara no s’ha completat. Perquè tant els agents clàssics com els nous creadors puguin trobar un nou lloc en la mateixa és necessari saber què possibilitats ofereixen els dispositius sobre els quals es veurà la major part del contingut audiovisual en els propers anys. Els reptes tecnològics, narratius i industrials seran analitzats durant una hora pel Director Editorial de filmin, Jaume Ripoll.
Jaume Ripoll
Jaume Ripoll Vaquer (Palma de Mallorca, 1977) graduat en Especialitat de Direcció en ESCAC. Després d’iniciar la seva carrera com a director de documentals i videoclips, va compaginar la seva faceta d’articulista en premsa i revistes, treballant durant sis anys en Manga Films. En 2005 va passar a formar part de la prestigiosa companyia de cinema independent Cameo per exercir inicialment funcions de Director Editorial. Des de 2007 alterna el seu treball en Cameo amb el desenvolupament de filmin, el portal de referència per al cinema independent a Espanya amb més de 700.000 visitants al mes, del que és Soci Fundador i en el qual exerceix de Director Editorial i de Desenvolupament. filmin té l’honor de ser l’únic projecte espanyol de distribució online de llargmetratges que compta amb el suport del programa MEDIA de la Unió Europea i el primer a apostar pel model de subscripció. Jaume Ripoll ocupa la Vicepresidència d’EuroVoD, la primera associació europea encarregada de distribuir cinema online que opera en 11 països. Jaume Ripoll ha participat com jurat els festivals de Berlín (Script to Market), Cinergia o Sitges. Així mateix, des de l’any 2008 imparteix classes magistrals a les Universitats UAB, UB, ESCAC, Carlos III, Pompeu Fabra, Deusto i Blanquerna. Recentment ha participat en l’escriptura del guió de “Som gent honrada” un llargmetratge produït pel Terrat i Vaca Films dirigit per Alejandro Marzoa.