Resum mensual de notícies i activitats de l’Associació INDOC. No veus el correu correctament?
Fes clic aquí.
INDOC - Associació de Documentalistes Independents
Fes-te’n soci@ »
Follow on Twitter Segueix-nos a Twitter
Friend on Facebook Segueix-nos a Facebook
Forward to Friend Reenvia a una amig@

Raquel Cors al cicle Ulldoc

A l’Ulldoc del mes d’abril rebrem Raquel Cors, que estarà presentant Un dia d’agost i el seu últim treball El Ciscu, jo i gairebé una pel·lícula (work in progress).

El dijous 25 d’abril projectarem Un dia d’agost (2008, 30′) i El Ciscu, jo i gairebé una pel·lícula (2013, 32′).

Un dia d’agost és un retrat sobre la vellesa. Una història que mostra la lluita per les petites coses del dia a dia i que ens enfronta, amb sensibilitat, a la darrera etapa de la vida.

La segona projecció és un treball en procés de post-producció que la realizadora compartirà amb tots nosaltres.

Ciscu, jo i gairebé una pel·lícula

El Ciscu i la Raquel tenen la idea de fer una pel·lícula junts. El Ciscu no hi veu gaire, per això el fascina tot allò que està en moviment. A la Raquel el que li agrada és filmar. A través de les trobades que tenen per compartir les seves passions, descobrim la seva relació i els canvis vitals que els afecten durant aquesta experiència.

Dijous 25 d’abril, a les 19.30 h.,
Espai Francesca Bonnemaison (sala La Cuina)
c/ Sant Pere més baix, 7 – Barcelona
Projecció i debat posterior amb la realitzadora.
L’entrada és lliure.

+ informació

ULLDOC és un espai de debat sobre realització documental organitzat per l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona i INDOC.

La directora

Raquel Cors
Raquel CorsCursa estudis superiors de direcció cinematogràfica al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC).El 2006 realitza el seu primer curtmetratge documental, Un dia d’agost, que rep el premi a millor documental al festival internacional Filmets de Badalona.El 2008 complementa la seva formació estudiant Psicologia a la Universitat de Barcelona. Durant aquest any destaca la realització del documental La partida 50 per l’Obra Social de “la Caixa”.

El 2010 realitza el seu primer llargmetratge documental, Viatjants, que és seleccionat per Documenta Madrid i el festival de cinema de Bogotà. Viatjants també forma part del cicle de cinema “Bambalinas” que es projecta a diversos Instituts Cervantes d’Europa.

Durant aquest any també destaca el curtmetratge documental Zeladors emès per TV2 (Premi millor obra periodística atorgat per la Fundació Víctor Grifols).

Des de 2010 forma part de l’equip de Cinema en curs, projecte que desenvolupa tallers de cinema a escoles i instituts de Catalunya. El 2011 participa com a co-guionista al llargmetratge per a televisió Mentiders.

Actualment, està acabant el seu tercer curtmetratge documental El Ciscu, jo i gairebé una pel·lícula.