El termini d’inscripció estarà obert fins al 29 d’octubre

 La residència d’arts, ciències i humanitats Faberllull Olot presenta, juntament amb l’Institut Ramon Llull i en col·laboració amb El Modern. Centre Audiovisual i Digital de Girona, la segona edició de la Hackató, un programa dedicat a connectar talents emergents catalans d’entre 18 i 30 anys en vies de professionalització, amb cineastes d’arreu del món, amb l’objectiu de gravar i muntar un curtmetratge a les instal·lacions de la Faberllull. El termini d’inscripció estarà obert fins al 29 d’octubre

Aquesta iniciativa ofereix un programa de dues setmanes en què els i les joves tindran l’oportunitat d’accedir a un acompanyament i orientació individualitzada de la mà de professionals del sector audiovisual, així com a diverses classes magistrals, activitats professionals i artístiques, i espais de creació que contribuiran a crear sinergies entre les persones residents. 

Faberllull anunciarà entre el 10 i el 18 de desembre d’aquest any els 12 cineastes aspirants, els quals hauran de complir amb els següents perfils professionals: actor/actriu, direcció, ajudant de direcció, fotografia, gaffer, direcció d’art i vestuari, sonidista i muntador/a. 

Per a més informació, podeu fer clic aquí.