Teniu uns dies més per participar en la 10a edició d’aquesta incubadora pionera per a productores

Producers Meet Producers (PMP) és la incubadora per a productores emergents amb projecte,  organitzada per Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC, dins del marc del Sitges Industry Hub del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i l’Ajuntament de Sitges), amplia el termini d’inscripcions per a rebre projectes fins al 30 de juny. Les inscripcions són mitjançant la plataforma digital catalana Incoproduction. La trobada anual tindrà lloc el proper 8 d’octubre a l’Hotel Melià de Sitges. 

 PMP és una proposta pionera dins del camp de la producció audiovisual que compta amb el suport de PIAF (Productores Independents Audiovisuals Federades), EGEDA i el finançament de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

LA INCUBADORA PMP ESTÀ OBERTA A PROJECTES DE CINEMA, TELEVISIÓ I TRANSMÈDIA, DE QUALSEVOL FORMAT I TANT EN FICCIÓ COM EN DOCUMENTAL.

Els projectes escollits opten a dues modalitats:

 • Mentories: 5 productores consolidades acompanyen a 5 productores emergents durant un any.
 • Consultories: 5 productores consolidades atenen les consultes de 10 productores emergents i/o estudiants de producció.

La jornada anual de Sitges (8 d’octubre) connectarà 25 productores audiovisuals de diferents disciplines, territoris i generacions; i més de 100 professionals de la producció.

FOCUS EN CATALÀ

La 10a Edició posa el focus en el foment de projectes en versió original catalana (VOC) i en dinamitzar les productores establertes a Catalunya. Després de dos anys  amb gran participació de productores fora de Catalunya,  posem de nou el focus en el talent català i en projectes amb llengua catalana.

CIRCUIT DE PROJECTES

Per tal d’impulsar i acompanyar projectes dins del panorama audiovisual la 10a edició consolida un circuit de projectes, gràcies a les aliances estratègies que la incuabadora ha anat treballant els darrers anys.

Un projecte de cada un dels laboratoris preseleccionadors participarà directament de la 10a edició:

 • Girona: LINKS – Cerdanya Film Festival
 • Lleida: III Trobada de Talent – Galacticat (Festival Internacional de Cinema de Tàrrega de Ponent).
 • BarcelonaCIDAP (Centre Internacional de Desenvolupament Audiovisual del Pedraforca).

Un projecte participant de PMP 2024 serà escollit a participar directament D’A Film LAB Barcelona 2025 (veure apartat premis).

Quatre persones ambaixadores seran les encarregades de prescriure el PMP arreu de Catalunya enfortint així el teixit de relacions i connexions de la comunitat emergent de productores i projectes.

 • Tarragona: David Aymerich– Ayhe Productions
 • Girona: Jordi Forcada– Fundació Cerdanya Cinema
 • Lleida: Ramon Bochaca – Galacticat
 • Barcelona, Elisabeth Prandi– CIDAP.

 PREMI DOSSIER

Per tercer any consecutiu, concedirem el Premi Dossier, “el millor dossier de projecte PMP2024”.

El comitè de selecció de projectes PMP2024 atorgarà la distinció a un dels projectes seleccionats. El premi s’anunciarà el 8 d’octubre a Sitges durant la trobada anual. La productora premiada guanyarà un any de pertinença a l’associació PRODUCTORS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA – PAC.

 PREMI D’A FILM LAB (Producció Emergent)

Per segon any, concedirem el Premi D’A Film Lab Barcelona- Producció Emergent.

Un dels projectes seleccionats per al PMP2024, serà escollit per responsables del Festival D’A, per participar en el D’A Film Lab Barcelona 2025 dins l’acció Producció Emergent.

La nostra experiència ens demostra que el PMP aporta valor professional a les productores participants. L’acompanyament totalment personalitzat deixa palesa la importància que suposa teixir una xarxa de transmissió de coneixement entre productores, creant referents de producció. Entenem l’acompanyament com a eina de transformació.

L’objectiu de la incubadora és visibilitzar i aportar reconeixement a la figura del/a productor/a audiovisual, dins i fora del sector;  generar indústria i teixir connexions en dues direccions (emergents i consolidats), i a més:

 • Potenciar la presència de productores emergents dins de l’ecosistema audiovisual.
 • Generar coneixement sobre la producció audiovisual de forma polièdrica i transversal.
 • Propiciar el relleu natural intergeneracional de productores en un sector molt exigent.
 • Consolidar connexions professionals i xarxes per tal de reforçar la indústria de la producció.
 • Reforçar el projecte de la productora emergent mitjançant una producció eficient, sostenible i competitiva, nodrint-la amb el coneixement i l’experiència d’empreses consolidades.
 • Establir un punt de trobada anual del món de la producció audiovisual.
 • Apropar els professionals en actiu de la producció al talent emergent que necessita impuls.

Contacte: pac@pac.cat – 935 118 383

Comunicació: xarxes@pac.cat