ARRENCA el 26è MECAL INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES I ANIMACIÓ DE BARCELONA


El passat 27 de juny de 2024 arrencava el 26è Mecal Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que s’estendrà al llarg d’11 dies, fins al 7 de juliol. Se celebrarà en dos espais de projecció: Mecal Factory i el Museu Ca Framis. És important destacar que les projeccions en el Museu Ca Framis es realitzaran a l’aire lliure, aprofitant els cels d’estiu o gairebé estiu.

El festival compta amb una programació diària de DJ des de les 19.00 fins a les 21.15, afegint un ambient musical especial a les activitats pre-cinematogràfiques. Durant aquests 11 dies, els assistents podran gaudir de més de 300 curtmetratges, animacions i documentals, tots d’accés gratuït.

El programa de la competició està estructurat en tres parts: la primera se centra en l’animació, seguida de documentals a meitat de setmana, i finalment, es presentarà ficció internacional i obliqua cap al final del festival. les seccions a competició estaran en Ca Framis, i les paral·leles, en Mecal Factory. (Programació aquí)