El festival de llargmetrages, curtmetrages i documentals LGTBIQ+ tindrà lloc del 6 al 16 de juny amb una programació de más de 40 propostes des de tots els racons del mónDes d’avui estan disponibles les entrades generals a més de l’abonament especial de 5 pel·liculesLa seva inauguració serà el 6 de juny a les 19h amb la col·laboració de Gin MG i Moritz, i la projecció de L’arche de Noè (Under The Rainbow), una pel·licula francesa que reflexiona sobre l’autoacceptació LGTBIQ+ a l’adolescenciaBarcelona, 8 de maig de 2024 – La Mostra FIRE!!, el festival de cinema de temàtica LGTBIQ+ pioner a Espanya, creada i organitzada pel Casal Lambda, encara la seva edició 2024, la 29a en la seva història, amb una selecció especial de cinema divers i vibrant. El reconegut festival de cinema que visibilitza les històries del col·lectiu LGTBIQ+ torna amb una programació ineludible del 6 al 16 de juny en la seva seu oficial, a l’Institut Francés de Barcelona.

Més de 40 llargmetratges, curtmetratges i documentals que abasten una àmplia gamma de temàtiques i experiències dins del col·lectiu completen la seva programació, que reflecteix la rica diversitat del col·lectiu. Amb 10 pel·lícules de temàtica gai, 9 pel·lícules lèsbiques, 8 que exploren les realitats trans i 7 de subcategories dins del marc temàtic general, el festival busca donar veu a totes les identitats que tenen cabuda dins del col·lectiu LGTBIQ+. Pel·lícules de França, Brasil, Macedònia, Mèxic, Noruega, els Estats Units i molts altres països, convidant al públic a descobrir noves realitats i perspectives, més enllà de les nostres fronteres.Una programació de pel·licules, documentals i curtmetratges rica en diversitat

ACCÉS A LA WEB DEL FESTIVAL