El proper dimarts 27 de febrer a les 16:00h. en el marc del MWC – Beat Barcelona – Hall 8.1 el Cluster Audiovisual de Catalunya presenta la taula rodona “Humans digitals, l’última revolució de l’IA” amb entrada lliure amb acreditació al MWC.

Modera: Elisenda BassasDirectora d’Operacions i Productora Executiva d’Alguna Pregunta

Amb: Felix M. DowellCo-fundador i director a LOWKEYMOVES
Sergi Sagàs Chief Innovation Officer a Hyperreal

Com ens expliquen al Cluster “Els humans digitals estan arribant a les nostres vides: són les noves estrelles del pop, els nostres ambaixadors de marca i els nostres alteregos en el món digital.Poc a poc estan transformant l’entreteniment i la comunicació corporativa. En aquesta sessió, coneixerem el més nou en humans digitals de la mà de Hyperreal, gestors d’identitats digitals, i Lowkeymoves, creadors d’avatars.Recorda que per accedir al congrés és necessària l’acreditació oficial.” Inscripcions

Afegeix al calendari