El Mobile World Congress (MWC) tornarà a posar Barcelona a l’epicentre de la tecnologia mundial del 26 al 29 de febrer. La Generalitat de Catalunya, a travès d’Acció, acompanya empreses, entitats i centres tecnològics catalans al Pavelló Catalunya per donar-los l’oportunitat de mostrar-se al món.

Es tracta del congrés tecnològic per excel·lència que reapareix a casa nostra amb més de 2.400 expositors i amb la perspectiva de rebre prop de 100.000 visitants, alts càrrecs empresarials i governs de tot el món. Una oportunitat única per connectar sectors i empreses tecnològiques en un aparador global on conflueixen comunitat, comerç, tecnologia i les idees més innovadores.

Un total de 46 empreses tindran un espai al Pavelló Catalunya per esdevenir el gran punt de trobada de l’ecosistema empresarial de casa nostra. Aquí teniu el llistat d’empreses que participaran: