El Dijous 30 de novembre a les 18.30 h, al Zumzeig Cinecooperativa es celebra el  tancament de la convocatòria Arxipèlag.

Serà en companyia d’amigues, creadores i de les companyes de viatge de Dones Visuals

En aquesta 6a edició han participat una trentena de dones dedicant poemes, peces gràfiques i petits audiovisuals a tot un univers de realitzadores que, a la seva manera i en camps cinematogràfics diferents, han contribuït a desenvolupar les estètiques i els llenguatges cinematogràfics i han enriquit els imaginaris personals i col·lectius de diverses generacions.

Durant la sessió, a més de projectar-se una selecció de les peces audiovisuals, es llegiran les obres escrites que han participat en aquesta convocatòria. A més, hi haurà un punt d’accés a la instal·lació virtual on es poden veure el conjunt de les obres, incloses les peces d’imatge fixa o gif.

Abans de la projecció podrem compartir una copa de vi, cortesia de Denominació d’Origen Catalunya.

Abans de la projecció podrem compartir una copa de vi, cortesia de Denominació d’Origen Catalunya.