L’Institut Ramon Llull obre la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per a la mobilitat de creadors/es en els àmbits de l’audiovisual, les arts escèniques, la música, les arts visuals, el disseny i l’arquitectura.

L’objecte és el desplaçament de dramaturgs/es, compositors/es, coreògrafs/es, directors/es d’escena i orquestra, cineastes, intèrprets, artistes visuals, arquitectes, dissenyadors/es, comissaris/es i programadors/es de festivals i equipaments culturals que contribueixin a la presència i difusió de la creació cultural catalana a l’exterior, per a activitats que hagin tingut lloc entre l’1 d’octubre de 2022 i el 15 de novembre de 2023. 

Les diferents activitats objecte de la subvenció són:L’assistència del creador/a a l’estrena de la seva obra (en l’àmbit de les arts escèniques, música i audiovisuals)L’assistència a festivals, programacions estables, biennals i conferències (en l’àmbit de l’audiovisual, les arts escèniques, les arts visuals, la música, el disseny i l’arquitectura)L’assistència de les persones nominades i/o premiades al lliurament de premis (per a l’àmbit de les arts escèniques, la música, l’audiovisual, les arts visuals, l’arquitectura i el disseny)Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions tant les persones físiques com jurídiques.

Consulteu la BASES de la convocatòria

El termini per sol·licitar la subvenció és el 7 de setembre