Les jornades tindran lloc del 23 al 25 de novembre durant la XXIII edició del festival

El REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona obre la convocatòria del Primer Test 2023. L’objectiu és ajudar a realitzadores i realitzadores cinematogràfiques que estan començant. Els seleccionats participaran en el RECLab del Festival Rec entre el 23 i el 25 de novembre de la XXIII edició del festival, i se’ls oferirà suport per finalitzar els seus llargmetratges audiovisuals en fase de postproducció.

Els projectes seleccionats al Primer Test es presenten en sessió a porta tancada davant d’una selecció internacional de programadors/es, consultors/es, agents de vendes i distribuïdors, amb l’objectiu de generar debats constructius i creatius per tal d’afavorir l’accés d’aquests projectes al mercat internacional.

Enguany, la trobada professional comptarà amb la presència d’una doctor edit i es durà a terme un workshop enfocat a divulgar eines i espais per als i les professionals del sector, així com a donar a conèixer noves finestres de desenvolupament i públics.

Els premiats del Primer Test de l’any passat van ser els projectes Toda una vida, de l’acadèmica Marta Romero, 20.000 especies de abejas d’Estíbaliz Urresola Solaguren, i Negu Hurbilak dirigida per Ekain Albite, Adrià Roca, Nicolau Mallofré i Mikel Ibarguren del Col·lectiu Negu.

Podeu consultar les bases aquí i omplir el formulari aquí fins al 2 d’octubre.