Filmo es la nova proposta de comunitat audiovisual en la qual els propietaris de material audiovisual poden llogar el seu equip a altres professionals de manera segura. L’aplicació es diu Filmo i està especialitzada en el lloguer de material audiovisual entre particulars/professionals. Es tracta d’una plataforma on tots els usuaris estan verificats i s’assegura el material a tercers contra dany i robatori.


En aquesta comunitat, el propietari de material audiovisual  publica les característiques dels seus equips i obté visibilitat entre la gent del sector, guanyant així diners al llogar el seu material. En paral·lel per aquells professionals que necessiten material per al seu proper projecte, troben tot l’equip que estàn buscant fins a un 30% més econòmic del que és habitual.


Filmo porta ja vuit mesos des del seu llançament de i ja han aconseguit més de 2.000 descarregues, 500 productes (tant de particulars com d’empreses) per valor de 1.000.000€, i més de 70 lloguers. La comunitat audiovisual està confiant en aquesta formula i l’start-up catalana de l’audiovisual està creixent a bon ritme.

ENLLAÇ A LA PÀGINA WEB DE FILMO

CORREU DE CONTACTE: pamoedo@filmoapp.es