El Choreoscope va inaugurar el dijous 18 d’octubre la seva 10ª edició a la Filmoteca de Catalunya amb la projecció de Coppelia i la presència d’un dels seus directors, Jeff Tudor, i Adrienne Liron, una de las productores, els quals van rebre el primer Premi Aportació Excepcional al Cinema de Dansa a mans del director del festival, Loránd János.

L’edició d’enguany tindrà més de 50 curtmetratges i 12 llargmetratges per abordar de diverses maneres el món de la dansa.

El festival es diversifica i a part de la Filmoteca també projectarà films als Cinemes Maldà de Barcelona del 21 al 23 d’octubre, i a partir del 24 d’octubre es podran veure una selecció de pel·lícules a la plataforma Filmin.

Més informació: https://www.choreoscope.com/

Entrega del Premi Aportació Excepcional al Cinema de Dansa