El Certamen cerdà, que celebrarà la 13a edició de l’1 al 14 d’agost de 2022, programa enguany 115 obres audiovisuals a la seva selecció oficial.

Les entrades a totes les sessions (aforament limitat – entrada nominal obligatòria), es poden adquirir mitjançant Codetickets, integrada a la mateixa pàgina web del Festival. També estaran disponibles a taquilla abans de cada sessió durant l’esdeveniment. Es poden adquirir també 4 tipus d’abonaments (Il·limitat, 10 sessions, 5 sessions o 3 sessions), que ofereixen preus reduïts i descomptes respecte a l’entrada singular.

Els equips artístics dels films participants a la selecció oficial poden acreditar-se a l’esdeveniment i demanar fins a un màxim de 10 invitacions pel passi del seu film.

El Cerdanya Film Festival és un festival soci de Catalunya Film Festivals, Federación Pantalla i Costa Brava-Girona Festivals. És també certamen col·laborador amb l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España – Premios Goya i compta amb el segell de bones pràctiques de l’Asociación de la Industria del Cortometraje (AIC).

Compta amb el suport i finançament institucional del Ministerio de Cultura y Deportes del Gobierno de España – Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el Departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya – Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, la Diputació de Girona, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i l’Ajuntament de Puigcerdà.

Segueix-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAM – www.instagram.com/cerdanyafilmfest – @cerdanyafilmfest
FACEBOOK – www.facebook.com/cerdanyafilmfestival
TWITTER – https://twitter.com/CERDANYAFilmF 
WEB – www.cerdanyafilmfestival.cat
PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues