Tres cançons, òpera prima d’Adrià Guxens produïda per Corte A Films, ha estat un dels quatre projectes espanyols seleccionats per participar al MAFF, el Málaga Festival Fund & Co-Production Event.

Es tracta d´un dels esdeveniments d´indústria del Festival de Màlaga, que es concep com un espai de comunicació que facilita el diàleg entre productors de llargmetratges llatinoamericans i europeus. És a dir, és un escenari que propicia el creixement artístic dels projectes, la coproducció internacional, la xarxa de contactes i n’augmenta les possibilitats de finançament. El MAFF concentra de manera inèdita les principals fons de finançament de coproduccions internacionals que hi ha a nivell mundial en un sol espai, Málaga.

El MAFF està compost per dues parts: una primera, online, que consisteix en la beca Learning & Training, on diversos experts aborden l’estat del sector audiovisual i ajuden els creadors a fer créixer els seus projectes; i una segona, presencial, que consisteix en la participació del projecte al propi Festival de Málaga (21-25 de març).

Aquesta és la segona vegada que Guxens participa al Festival de Màlaga. La primera va ser el 2020, any en què va guanyar una Biznaga de Plata pel seu curtmetratge I Don’t Think It Is Going To Rain. Ara també opta a diversos premis internacionals amb el nou projecte.

Val a dir que el MAFF no és el primer esdeveniment del qual forma part Tres cançons. Des del passat mes de setembre el projecte ja ha passat pel Brussels Co-Production Forum, ABYCINE LANZA (Espanya), el Festival de Sevilla, el Lesgaicinemad (Espanya) i l’I+P Ideas para producir de Pontevedra. Properament s’anunciaran més seleccions de la pel·lícula, que té previst rodar-se el proper any 2023.

Sinopsi de Tres cançons: un noi que es mira al mirall preguntant-se qui és; una noia que es desperta en un matalàs sense saber on pertany; un noi assegut al banc d’una estació, esperant un tren que potser ni tan sols existeix… Àngel, Alba i Alin: tres joves que es busquen a la ciutat de Barcelona.