En cinemes a partir del 24 de setembre de 2021 es presenta als cinemes un espectacle de la vida animal!

En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. A l’aigua, un lluç de riu molt menut vol ser gegant, una jove libèl·lula vol aprendre a lluitar i una salamandra té moltes ganes de sortir de l’aigua per descobrir un altre món. A la riba del riu, un castor desitja construir el món a la seva manera mentre que un bitó vol arribar fins a la lluna volant. A dalt dels arbres, un mussol aixeca el vol i es creua amb un ratpenat a qui li agrada molt la música. Quan per fi clareja, uns cabussons emplomallats ballen, un blauet cerca el seu lloc sota el sol i una tortuga viu meravellada per aquest món tan agitat, manté la calma i desafia el pas del temps. Els nostres deu aventurers admiren la bellesa d’aquest món i se senten afortunats de ser-hi. I tots ells, davant de la natura que els envolta exclamen: Bon dia, món!

“Les mirades de sorpresa i entusiasme de tots els animals de Bon dia, món! ens fan redescobrir una natura que pensàvem que ja coneixíem. Ens conviden a tornar a fer-nos la pregunta universal: qui soc jo entre tots els altres?” Anne- Lise Koehler

Bon dia Món!, realitzada amb una acuradíssima tècnica de stop-motion en la qual delicades criatures cobren vida enmig de magnífics i colorits decorats, és un passeig per la naturalesa molt molt documentat que ens acosta a una fauna i una flora de paper maixé, teles i pintura, que resulta alhora molt realista.

En el film, la natura a través dels éssers vius que l’habiten ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta així com la importància de preservar l’equilibri dels ecosistemes.

Bon dia, món! és una obra cinematogràfica híbrida, a mig camí entre la fotografia, l’escultura i el dibuix” Éric Serre.

Anne-Lise Koehler a més a més de codirigir el film amb Éric Serre amb una mirada respectuosa i delicada de la natura, és escultora, directora artística i dissenyadora de producció. Ha estat guanyadora del Crystal a la millor producció televisiva en el Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy en 2015. Com a escultora, dissenya ocells i prats de flors en paper.

El film ha participat en el Festival d’Annecy i a la 29a Mostra Internacional de Films de Dones.