La 11a edició de l’Atlàntida Mallorca Film arriba aquest setembre a Barcelona a través de l’acord amb el Centre d’Art Contemporani, Piramidón. D’aquesta manera, el cicle de cinema al Terrat de Piramidón acollirà dues de les projeccions de l’AMFF: “El misterio de Salvador Mundi” i “Death of a Ladies’ Man”. Les dues pel·lícules es projectaran en VOSE i, prèviament a la projecció, es durà a terme una presentació dels films.

L’objectiu del cicle, que enguany arriba a la seva tercera edició, és d’interrelacionar els diversos àmbits de la cultura i les arts.

L’Atlàntida Mallorca Film Festival, que s’ha celebrat a Mallorca i a Filmin ha tingut enguany una edició històrica, amb més de 700.000 espectadors, el que suposa un 40% més d’espectadors respecte a la seva edició anterior.

PROJECCIONS AL CICLE TERRAT DE PIRAMIDÓN:

14 de setembre – “El misterio del Salvador Mundi” Antoine Vitkine, França, 2021. 95′
Quina és la història darrere de la venda d’un dels quadres més cars de tots els temps, el Salvador Mundi atribuït a Leonardo da Vinci? Aquest magnífic documental narrat a ritme de thriller revela els secrets de la subhasta, la catalogació i la vessant més fosca I especulativa del mercat de l’art actual.

15 de setembre – “Death of a Ladies’Man” Matt Bissonnatte, Canadà, 2020. 100′
Gabiel Byrne dóna vida a un escriptor que travessa un moment vital crític al ritme de les cançons més emblemàtiques de Leonard Cohen. Una tragicomèdia sòbria, elegant I deliciosament cínica. 

Abans de les projeccions es podrà visitar la sala i gaudir de la posta de sol sobre Barcelona des de Piramidón. L’entrada és gratuïta però és necessària reserva prèvia.

Per a més informació: www.piramidon.com