Ara és el moment

Col·legia’t al CPAC i aprofita la inscripció gratuïta fins al 31 de març

Segur que alguna vegada t’has plantejat col·legiar-te, però potser no has arribat a fer el pas.

Abans que res, saps qui som? El Col·legi Professional de l’audiovisual de Catalunya som una corporació privada de dret públic creada pel Parlament de Catalunya l’any 2003. Això significa que representem el conjunt de professionals d’aquest sector, els donem veu i formem part de la presa de decisions que afecta el nostre sector.

Col·legiar-se és el pas cap a la professionalització que aportarà garanties tant per tu com pels teus futurs clients i t’expliquem per què:

 – Al CPAC tindràs assessorament per part de professionals amb experiència, que t’ajudaran a resoldre dubtes propis dels professionals del món audiovisual.
 – Creiem que en el món audiovisual és vital la formació continuada, per això t’oferim cursos i formacions gratuïts.
 – Podràs oferir garanties als teus clients i proporcionaràs un plus de confiança.
 – Formaràs part d’un col·lectiu que defensa i dignifica el sector audiovisual.

 A quin col·lectiu encaixes?
 – Pre-col·legiat: Pels que estan a l’últim any de carrera.
 – Col·legiat: Pels llicenciats o graduats superiors en estudis de comunicació audiovisual o similars. Llicenciats o graduats en altres branques que puguin acreditar que la seva tasca principal i experiència es desenvolupa en el sector audiovisual.
 – Associats: Professionals del sector audiovisual que no compleixin els requisits anteriors.

 A més ara és el millor moment per fer el pas! Si et col·legies abans del 31/03 t’estalvies la taxa d’inscripció de 90€ i només pagaràs les quotes mensuals de 15€.


 Fes el pas!