Els Premis d’enguany del Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya, als que ens referiem en les darreres setmanes, han tingut un ampli ressó mediàtic. Lògicament pel que fa a les nostres comunitats ha estat un honor que s’hagi atorgat el Premi de Comunicació i Cinema 2020 a Daniel Condeminas, pel conjunt dels seus articles d’anàlisi sobre la situació industrial del sector audiovisual a Catalunya” però també ha estat un merescut premi el que s’atorga al diari El Segre, per la seva secció d’articles que sota el títol ‘Cine contra el virus’, del crític  cinematogràfic del diari, Juan Ferrer. No podem oblidar tampoc l’encert del guardó d’enguany a la televisió pública de Barcelona, betevé, per la qualitat de la seva programació cinematogràfica en el programa ‘Barcelona i acció’ i també a “La Cartellera” un programa que apropa l’actualitat cinematogràfica de Barcelona, el circuit comercial i els festivals, així com totes les activitats relacionades amb el món del cinema a la ciutat.

Per últim, felicitar-nos també del reconeixement al gran esforç que suposa la continuïtat del mitjà digital El Cinèfil. , Aprofitem des de l’equip editorial que coordina la comunitat Areavisual -Cat per a felicitar a tots i totes per aquests premis isuaksper la difusió de la producció catalana en l’àmbit de les xarxes socials i la premsa digital, mentre esperem el lliurament d’aquests premis en la segona quinzena del pròxim mes de gener.