El Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya ha atorgat el Premi de Comunicació i Cinema 2020 a Daniel Condeminas, periodista, consultor i membre dels portals d’areavisual.cat i areavisual.org. El premi li ha estat atorgat com explica el comunitat de l’entitat “pel conjunt dels seus articles d’anàlisi sobre la situació industrial del sector audiovisual a Catalunya, publicats a Comunicació 21 i Àreavisual”.

Aquests premis, que reconeixen als mitjans, escriptors i periodistes que promouen el coneixement i la difusió del cinema i els seus professionals, també han distingit al diari El Segre, per la seva secció d’articles que sota el títol ‘Cine contra el virus’, del crític  cinematogràfic del diari, Juan Ferrer, ha fet difusió durant els últims mesos de la història del cinema a través de monogràfics, apropant als seus lectors el cinema amb voluntat de servei durant aquesta pandèmia. Juan Ferrer també col·labora activament en les xarxes socials digitals de WhastApp d’areavisual.

Altres guardonats aquest any són la televisió pública de Barcelona, betevé, per la qualitat de la seva programació cinematogràfica, mantenint en antena el programa ‘Barcelona i acció’ al llarg de nombroses temporades i també al mitjà digital El Cinèfil, per la difusió de la producció catalana en l’àmbit de les xarxes socials i la premsa digital.

Felicitem, doncs, a tots els guardonats d’aquests Premis que es lliuraran en la segona quinzena del pròxim mes de gener i dels quals certifiquem l’excel·lent  tasca que duen a terme.