Arriba a les sales el cinquè llargmetratge del lleidatà Ramon Térmens 

La dona il·legal, escrita i dirigida per Ramon Térmens, i produïda per Sagarra Films i Mimesis Films, s’estrena aquesta setmana a la gran pantalla. El film, protagonitzat per Yolanda Sey, Isak Férriz i Daniel Faraldo, és una de les 6 pel·lícules en llengua catalana candidata dels XIII Premis Gaudí.

La dona il·legal és un thriller amb rerefons social sobre l’opacitat dels Centres d’Internament d’Estrangers explica la història d’un advocat d’immigració, interpretat per Daniel Faraldo, i una dona nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució, a qui posa cara, veu i cos Yolanda Sey, que uneixen les seves forces per lluitar contra la corrupció del sistema de deportacions de l’Estat Espanyol. 

El film és el cinquè llargmetratge dirigit pel cineasta lleidatà Ramon Térmens després de Joves, codirigit amb Carles Torras, Negro Buenos Aires, Catalunya Über Alles! i El mal que els homes fan

El rodatge es va dur a terme el mes d’abril de 2019 a Lleida, així com a la presó Model de Barcelona, i aquest divendres 11 de desembre la pel·lícula arriba finalment a les sales de cinema de Catalunya.