Després de deu anys donant suport a l’audiovisual jove mitjançant el Baumann, Festival de Curtmetratges, el Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa presenta el Baumann c.01 – Festival de Creació Audiovisual Jove, un nou projecte de festival que vol apropar-se més a la revolució digital que ha suposat la incorporació de noves tecnologies per crear nous llenguatges audiovisuals i que emfatitza la idea del Festival com a plataforma per la creació jove.

Aquest any, es presenten nous objectius: donar suport a la professionalització artística en el món audiovisual, treballar per normalitzar la incorporació dels processos creatius i de comunicació a la població jove, acostar els nous llenguatges audiovisuals a nous públics i promoure el treball en xarxa dels diferents agents que treballen en el món audiovisual de la ciutat de Terrassa.