L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya celebrarà els seus XXV Premis Zapping (que van ser ajornats el passat mes de març) Davant la incertesa provocada per l’evolució del coronavirus i els protocols a establir, l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya va posposar la celebració dels XXV Premis Zapping, prevista inicialment pel dijous 26 de març al Teatre Nacional de Catalunya.
Aquest mes de novembre es reprèn l’organització d’un aniversari molt especial. Com encara estem en una situació canviant, la gran trobada de les persones professionals del sector audiovisual amb les persones consumidores haurà de ser virtual.
Per aquest motiu, la XXV edició dels Premis Zapping s’emetrà a través del canal de YouTube de l’Associació youtube.com/c/AssociaciódeConsumidorsdeMitjansAudiovisuals, així com al YouTube de Televisió Espanyola youtube.com/rtvecatalunya i a la seva pàgina web www.rtve.cat, ja que és la cadena col·laboradora en la producció audiovisual del lliurament.
En els pròxims dies es comunicarà la data i es facilitaran els enllaços directes per poder seguir la gala i conèixer, per fi, les guanyadores i els guanyadors d’una edició que s’ha fet esperar.
Presentadors
La presentadora principal és Marta Cáceres, periodista de TVE, i l’acompanyarà el Nil Marbà, estudiant de quart de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, guanyador de la III Edició del Concurs Jove Presentador@ de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals. Aquesta darrera iniciativa s’emmarca dins un dels objectius d’aquesta entitat: promoure la passió pel món de la comunicació entre les persones usuàries i, al mateix temps, afavorir la participació dels joves consumidors en aquest entorn professional.
Un bon grapat de joves estudiants de Ciències de la Comunicació de diferents universitats catalanes han participat fent arribar a l’Associació breus clips mostrant com presentarien ells un Premi Zapping. Aquest és el vídeo preparat per l’estudiant guanyador: bit.ly/guanyador-concurs-jove-presentador