Diverses entitats professionals d’àmbit estatal,lamenten que tècnics i auxiliars de l’audiovisual quedin fora de les mesures de suport del Govern

L’Agrupació d’Associacions de l’Audiovisual (AAA), el Fòrum d’Associacions de Guionistes Audiovisuals (FAGA) i el sindicat de Tècnics Audiovisual i Cinematogràfics de l’Estat Espanyol (TACEE) destaquen que una part important de les persones que treballen en espectacles i rodatges són tècnics i auxiliars que no poden acollir-se al Règim d’Artistes de la Seguretat Social.

Aquestes entitats han valorat molt positivament les mesures de suport a la Cultura recollides en el Decret Llei 17/ 2020 però les consideren insuficients perquè deixen fora de la seva cobertura a una part dels treballadors i treballadores del sector audiovisual en un moment en què les seves condicions vitals i laboral s’estan veient seriosament compromeses.

Per veure les mesures urgents comuns per pal·liar la crisi de la Covid-19, entreu al següent enllaç