ACCÉS AL PROTOCOL DE RODATGES SEGURS DE LA FUNDACIÓ SECUOYA ENLLAÇ

Validat per KPMG i amb el suport de CEIM (Confederació Empresarial de Madrid) -CEPYME (Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa) i la Spain Film Commission, va presentar-se la setmana passada el “Protocol Rodatge Covid-19” que promou la Fundació Secuoya.

Amb l’ objectiu d’aconseguir “rodatges segurs”, i en previsió de dotar a tots els equips de les eines necessàries per tornar a gravar i rodar com més aviat millor, la Fundació Secuoya ha elaborat una guia per reiniciar aquesta activitat amb la seguretat necessària en temps de l’COVID 19. Es tracta d’una bateria de mesures d’aplicació totalment voluntària, posades a disposició de cada professional perquè lliurement les pugui implementar, copiar o fins i tot fusionar a altres manuals ja existents.

La guia, encarregada per Grup Secuoya a la Fundació, compta amb l’aval de KPMG a la validació de la mateixa, així com la col·laboració de CEIM, la Confederació Empresarial de Madrid, la CEPYME (Confederació Espanyola de Petita i Mitjana Empresa) i la Spain Film Commission. El document és una exhaustiva guia per garantir la seguretat de la totalitat dels professionals que integren un rodatge o enregistrament audiovisual. Inclou treballs en coberta (platós) així com rodatges en exteriors i discrimina per tipus d’obra audiovisual: cinema / ficció i entreteniment. El protocol inclou mesures de neteja, preventives i de seguretat col·lectives. Igualment s’aborda com dissenyar els controls d’accés, els torns així com les infraestructures necessàries que abasten des dels nous protocols de comunicació entre els treballadors fins al subministrament d’aliments en el càtering.