Raimon Masllorens inicia el quart mandat amb voluntat de donar continuïtat a les accions iniciades en l’àmbit autonòmic i estatal que situen a PROA com un referent del sector audiovisual, amb acords específics entre administració i difusors o defensant el nostre posicionament en la transposició de la directiva europea. Sense oblidar en cap cas la coordinació i bon funcionament intern de la Federació, amb noves accions per cohesionar més el sector.

I al marge d’aquestes línies d’actuació, la realitat estarà marcada per la necessària superació de la crisi provocada per la Covid-19 on caldrà buscar mesures de rescat i estímul per la producció audiovisual.

Masllorens ha nomenat a Valérie Delpierre (Inicia Films), com a vicepresidenta general en substitució de Tono Folguera. La resta de la Junta la formen Iván Agenjo (Peekaboo Animation), com a vicepresident de l’àrea d’animació; Valérie Delpierre (Inicia Films), vicepresidenta provisional de documental; Xavier Granada (Magrana Production), vicepresident de ficció; Francesc Escribano (Minoria Absoluta), vicepresident de televisió, Xavier Carrillo-Costa (Digital Legends), vicepresident de videojocs; la secretària Marta Alonso (Teidees Audiovisuals); el tresorer Jordi B. Oliva (Imagic TV), i els vocals són Ventura Durall (Nanouk Films), Tono Folguera (Lastor Media), Carlos Fernández (Filmax), Jordi Llorca (Nakamura), Laura Rubirola (Malmo Pictures), Marta Hierro (Apaib), Míriam Porté (Distinto Films), Jordi Sellas i Maria Thérèse Cordon (Ubisoft).