La comunitat de professionals de l’audiovisual d’àmbit llatinoamericà AREAVISUAL.ORG posa en marxa un espai específic destinat al FINANÇAMENT AUDIOVISUAL. En aquest espai tenim la voluntat de informar i debatre sobre les problemàtiques de la producció i finançament dels diversos formats audiovisuals, noves idees per aconseguir recursos per l’audiovisual basats en noves tecnologies etc…

En paral·lel, també es presentarà informació actualitzada les diverses propostes de finançament audiovisual institucional i unes seccions pràctiques d’activitats en que professionals i productores busquen finançament i viceversa: productores i finançadores que busquen projectes.

La idea és que aquest espai bàsicament informatiu i de debat sigui complementari a les diverses plataformes de marketplace y mercats existents ja existents, fent-se ressò de tot el que a la fi permeti que les diverses baules de la cadena audiovisual puguin connectar-se i fer viables projectes audiovisuals.

ENLLAÇ A LA WEB