Reimagina’t 2019/20 presenta els vídeos guanyadors

ENLLAÇ A LA WEB DE RE’IMAGINAT

 El passat 25 de març va tenir lloc l’acte final del concurs Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme. 2019/2020al que van participar  més de 1000 estudiants de 26 centres educatius i entitats de lleure dels 30 municipis integrats a l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. El acte de cloenda es va dur a terme a través d’Instagram degut a la situació de confinament.

L’actriu, cantant i youtuber Clara Moraleda (Leopolda Olda a les xarxes) va presentar l’acte i va felicitar als grups guanyadors, que rebran una subscripció a la plataforma Filmin i la participació en l’activitat Mems o barbàrie, el potencial polític del mem, del programa de formació en llenguatges audiovisuals Construir mirades.

Aquests són els vídeos guanyadors i el seus autors:

Categoria de 12 a 14 anys
Imagina’t sortint de la gàbia de la Fundació Germina de Santa Coloma de Gramenet.  Grup integrat per: Dileidy Abreu, Ana Raquel de Almeida, Trenna Injai, Daniela Injai, Youssef Aoufi, Dawood Babar, Minerva Postigo, Adam Hamed, Tais Oscusiri, Alareni Bah, Assia Kelia, Iman Serrouck i Laura Rubio.

L’esport és…  de l’Escola Virolai de Barcelona.  Grup integrat per: Anna Zurita, Berta Sanmartí, Sofia Gimeno i Ingrid Gonzàlez.

Categoria de 14 a 16 anys
Jo també jugo de l’Institut escola Trinitat Nova de Barcelona.  Grup integrat per: Naiara Delgado, Joan Lima, Jennifer Mendoza, Rossy Reyes, Katherine Garcia i Emmi Harutyunyan.

Una nova entrevista salvatge de Wild Edu del Col·legi Jesús-Maria Sant Gervasi de Barcelona.  Grup integrat per: Eduard Serra, Álvaro Serra, Adriana Ivars, Amanda Aguilà, Pablo Rodrigo

Mencions especials 
Voyeurball de la Unitat d’Escolarització Compartida ACIS de Barcelona.  Grup integrat per: María Carol, Samara Benadj, Eric Barrul, Aleix Ortiz, Santiago Fajardo i Andreu Dieckers.

Busca les diferències del Jesús-Maria Sant Gervasi de Barcelona.  Grup integrat per: Laura Barangé, Mafalda Prats, Andrea Vilaginés, Nicol Melikyan i Sofia Badimón.