CREAMEDIA 2020 és un programa de suport a projectes d’emprenedoria de les indústries creatives i culturals,que admet Inscripcions del 25 de febrer al 12 de març. L’impulsen Barcelona Activa, el Servei de Desenvolupament empresarial del ICEC i la Fundació Catalunya Cultura, que llencen plegades una nova edició del programa de suport a projectes d’emprenedoria de les indústries creatives i culturals.

El programa arriba amb moltes novetats i nous reptes, i consta de tres fases:
1ª FASE (Bootcamp): tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.
2ª FASE (Preincubació): consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos, on es disposarà d’un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l’objectiu de madurar i enriquir els projectes.
3ª FASE: Al final del Programa es farà una Presentació dels Projectes davant d’un jurat i el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 €.