El film dirigit per Anna M. Bofarull arriba als cinemes el 20 de setembre

La pel·lícula Barcelona 1714, producció de KaBoGa, arriba a les sales de cinema després d’un llarg període de postproducció dut a terme entre Catalunya i Colòmbia durant quatre anys.

El film dirigit per Anna Maria Bofarull, situa l’acció en plena Guerra de Successió a la Barcelona de fa més de 300 anys. Narra la història de l’Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra i no comprèn en Jan, l’home a qui estima, un jove oficial que no vol abandonar la lluita per la defensa de Barcelona. 

La pel·lícula compta amb un repartiment encapçalat per Alba Brunet i Bernat Quintana, juntament amb intèrprets de llarga trajectòria com Juanjo Puigcorbé, Àlex Casanovas, Mercè Rovira o Francesc Garrido, i talents emergents com Mikel Iglesias.