El Festival de Cinema de Calella va nèixer fa quatre anys, organitzat per l’ Associació Rosebud d’amants del Cinema.

Des de un primer moment ha estat respaldada institucionalment i tal com ells expliquen “són producte de l’ excepcional col.laboració públic-privada que existeix al municipi i que ja anteriorment ha permés multitud de iniciatives de gran èxit”.

El Festival té per vocació la difusió i promoció del cinema, enfatitzant especialment en formar a les noves generacions tant en cultura cinematogràfica com en coneixements tècnics i creatius, amb la finalitat que puguin realitzar en un futur projectes cinematogràfics pels seus propis mèdis.
El Festival tambè toca arees formatives, així com d’altres vessants artístiques relacionades, complementant les sessions de cinema amb espectacles músicals o teatrals.

En la seva quarta edició. i dins Low Budget Films, competiràn els llargmetratges seleccionats com a millors produccions de l’any d’àmbit internacional, amb inversió inferior als 500.000 euros.

El festival vol valorar aquestes produccions i premiar l’enorme mèrit que representa tirar endavant projectes tan ambiciosos i il·lusionants.

Des del Festival de Calella tenen el propòsit de donar difussió a aquestes pel·lícules que no han comptat ni amb els recursos d’una gran productora ni amb els de subvencions Públiques que any rere any han anat minvant.

TOTA LA PROGRAMACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ