Mentoring Projects és la trobada que l’Alternativa Professionals organitza des de 2013 amb l’objectiu d’impulsar la creació, la producció i la distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament.Mentoring Projects se celebra en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, per aprofitar la potencialitat del festival com a plataforma per donar visibilitat al cinema independent. En aquesta 26a edició, el festival tindrà lloc de l’11 al 17 de novembre de 2019.L’organització concertarà les sessions amb experts segons els seus criteris. Alguns d’aquests treballs podran ser seleccionats per a participar en tallers i laboratoris, i d’altres optaran a diferents recompenses.S’accepten projectes en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció fins al 27 de juny.Amb el suport de Catalan Films & TV.

Si teniu dubtes o voleu més informació, ens podeu trobar a mentoring.alternativa@gmail.com
Mentoring Projects tindrà lloc al CCCB entre l’11 i el 15 de novembre.La convocatòria estarà oberta fins al 27 de juny de 2019.La taxa d’inscripció de cada projecte és de 10 €