Mentoring Projects és la trobada anual que des de 2013 organitza l’Alternativa Professionals amb l’objectiu d’impulsar la creació, producció i distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament.

Mentoring Projects se celebra en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, ​​l’Alternativa, aprofitant la potencialitat del festival com a plataforma per donar visibilitat al cinema independent. En aquesta 26a edició, el festival tindrà lloc de l’11 al 17 de novembre de el 2019.

A cada projecte seleccionat en la convocatòria es designarà un professional triat específicament perquè pugui resoldre les necessitats de l’autor / a, productor / a o distribuïdor / a que l’hagi presentat.

Tenint en compte les característiques de cada projecte, l’organització concertarà les sessions amb experts segons els seus criteris i possibilitats. Alguns d’aquests treballs elegits per al Mentoring Projects podran ser seleccionats per a participar en tallers i laboratoris, i altres optaran a diferents recompenses.

S’accepten projectes en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció. Es requerirà ampliar la informació dels projectes al llarg del procés de selecció.