La pel·lícula en desenvolupament de Mago Production, “The light of Aisha” va guanyar el premi al millor guió d’animació en la 26a edició dels Trickstar Professional Awards dins del Festival Internacional d’Animació de Stuttgart, Alemanya. El guió està escrit pel Xavier Romero i en Llorenç Español i serà el primer llargmetratge d’animació de l’estudi. El projecte, que va rebre el suport de MEDIA Europe i de l’ICEC (Generalitat de Catalunya) per al seu desenvolupament, es troba en fase de recerca de finançament. El seu productor executiu, en Peter Keydel, va recollir el premi a Stuttgart on competia juntament amb altres dos llargmetratges animats. “The light of Aisha” se situa en l’Al-Andalus del segle XI i explica la història de l’Aisha, una nena aventurera i carismàtica que s’embarca en un viatge pel Mediterrani amb una colla de pirates per a intentar salvar a tot un regne. Mago Production lidera aquest nou projecte després de realitzar diverses sèries d’animació amb distribució internacional com “Doctor W”, “The Flying Squirrels” o “Tin&Tan”. La pel·lícula ja té diversos acords de coproducció europeus i espera iniciar la producció l’any vinent.
CAST “THE LIGHT OF AISHA” gana el premio al mejor guion en el Festival de Animación de Stuttgart (ITFS) La película en desarrollo de Mago Production, “The light of Aisha” ganó el premio al mejor guion de animación en la 26ª edición de los Trickstar Professional Awards dentro del Festival Internacional de Animación de Stuttgart, Alemania. El guion está escrito por Xavier Romero y Llorenç Español y será el primer largometraje de animación del estudio. El proyecto, que recibió el apoyo de MEDIA Europe y de ICEC (Generalitat de Catalunya) para su desarrollo, se encuentra en fase de búsqueda de financiación. Su productor ejecutivo, Peter Keydel, recogió el premio en Stuttgart donde competía junto con otros dos largometrajes animados. “The light of Aisha” se sitúa en el Al-Andalus del siglo XI y cuenta la historia de Aisha, una niña aventurera y carismática que se embarca en un viaje por el Mediterráneo junto con una pandilla de piratas para intentar salvar a todo un reino.
Mago Production lidera este nuevo proyecto después de realizar varias series de animación con distribución internacional como “Doctor W”, “The Flying Squirrels” o “Tin&Tan”. La película ya tiene varios acuerdos de coproducción europeos y espera iniciar la producción el próximo año.