2019.03.15 09:00

A’l’Auditori, del Edifici Roc Boronat i Organitzat per Departament de Comunicació – UPF (Telèfon de contacte: 935422492) tindrà lloc la 3a Conferència Internacional de Revistes Acadèmiques en Comunicació.

Aquesta activitat que organitza l’Universitat Pompeu Fabra – Campus del Poblenou el proper ​​març 15 de 2019 desenvoluparà els següents temes:

  1. Els estudis de gènere

Els estudis de gènere cada vegada són més importants en una societat on les desigualtats causades, entre altres aspectes, per raons de sexe, són persistents. Alhora, la pressió no només per entendre aquestes desigualtats, sinó per eradicar-les, és igualment persistent en les millors tradicions d’estudis acadèmics. En aquesta Conferència, hem volgut considerar per tant la intersecció entre aquesta classe d’estudis i les revistes acadèmiques de comunicació.

  1. La Ciència Oberta

La influència cada vegada més poderosa de la ciència oberta i de la publicació oberta, amb un decidit suport per part de la Unió Europea i d’altres governs i agències mundials, estan produint canvis duradors en l’ecosistema de la publicació i l’avaluació de la ciència .