+ info: BCN FILM FEST

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), que aquest any se celebrarà del 22 al 30 d’abril, ha presentat als Cinemes Verdi el cartell oficial de la pròxima edició del certamen i les primeres novetats de la seva programació.

L’acte ha estat conduït per la nova directora del BCN FILM FEST, la periodista i crítica de cinema Conxita Casanovas. “Aquesta noia amb el llibre obert i les entrades de cinema que apareixen en el cartell del festival, són el símbol del que volem. Tenint la literatura de companya de viatge, fer una programació de qualitat per a un públic amant de la cultura que, a part de divertir-se, vulgui aprendre amb el cinema”, explica Conxita Casanovas. I afegeix sobre aquesta nova edició: “El BCN FILM FEST és un festival molt jove, anem pas a pas, i confiem que aquesta 3a edició sigui la de la consolidació com a festival de referència a la primavera barcelonina”.

fro