Ja està oberta la convocatòria de PlayStation®20 Fins al 31 de desembre de 2018, els equips podran optar a entrar als espais que tenim repartits per la geografia espanyola presentant els seus projectes a través d’aquesta web. Entre totes les candidatures, triarem els projectes que entraran a treballar gratuïtament a les diferents seus de PlayStation®Talents Games Camp a partir de febrer i treballar estretament amb ells per publicar els seus projectes en PlayStation®4 (PS4). Durant 10 mesos, els estudis comptaran amb l’assessorament d’experts de SIE, tant nacionals com a figures internacionals de renom, tindran accés a kits de desenvolupament de PS4 i comptaran amb suport en matèries de comunicació i màrqueting per promocionar el títol de cara al seu llançament , amb una campanya en mitjans propis valorada en més de 100.000 euros.

Amb aquest programa volem fomentar la creació de noves empreses a tot el territori. Està obert a petits estudis, persones universitàries i joves desenvolupadors, així com empreses que hagin facturat menys de 100.000 euros en l’últim any.

info: Play Station Talents