La ràdio ha mort. Visca Radio Primavera Sound. Així de rotund es presentava el projecte radiofònic de Primavera Sound quan va començar el seu període de proves a l’octubre. Però anava de debò? Clar que sí. A partir d’avui la ràdio oficial del festival, impulsada conjuntament amb SEAT, mostra les seves primeres cartes.

Unes primeres cartes que passen per més de 100 programes, ja en fase de producció, que s’aniran incorporant progressivament a la programació diària dels dos canals principals de Radio Primavera Sound: RPS-1, en castellà, i RPS-2, en anglès. El tercer canal, RPS-3 RANDOM, estarà dedicat en exclusiva a la música i, com el seu nombre ja avança, a tota mena d’experiments sonors i entremaliadures acústiques. Tots oferiran una finestra per on treure el cap i descobrir les interioritats de l’univers Primavera Sound i la seva manera d’entendre la música. I qui sap si inclús les primeres pistes del cartell de Primavera Sound 2019… Per si de cas, stay tuned.

+ info: Primavera Sound